top of page

En dan besluit je je eigen bedrijf te starten...


Toffe collega’s, een auto, een goed salaris, veel vrijheid en mooie klanten. Tja, waarom zou je dan voor jezelf beginnen?

Eigenlijk had ik niet veel feitelijke reden om voor mezelf te gaan beginnen, maar het ondernemerschap borrelt al jaren. Het opgroeien in een ondernemersgezin en mijn lidmaatschap bij Junior Chamber International (JCI) wakkerde dit gevoel alleen maar aan.

Ik weet nog goed dat er bij mijn oude werkgever een gastspreker kwam vertellen over zijn diensten. In plaats van vragen te stellen over de diensten die hij bood stelde ik eigenlijk alleen maar vragen over het ondernemerschap. Goh, waarom had hij hier geen presentatie van gemaakt?

Naast mijn 40-urige job volgde ik ook nog een studie: niet echt de beste tijd om voor jezelf te gaan beginnen. Toch voelde ik aan alles dat dit het moment was om de stap te wagen. Learning by doing, dit is toch de beste manier van leren? Hier geloof ik in!

Eind oktober 2016 nam ik het besluit om het ondernemerspad op te gaan en Kjento werd een feit. Kjento is een bedrijf met passie voor het vak, en heeft interesse voor de mens en het leerproces. Kjento is gestart vanuit een passie voor leren en wordt ingezet om te adviseren over leren, hoe mooi is dat?

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page