top of page

Finalist bij FOTY Awards!


Ik doe dit jaar mee aan de FOTY Awards. De jury van de FOTY Awards is zoek naar de beste freelancers, interim professionals en zzp’ers van Nederland. De laatste ronde heb ik inmiddels bereikt! De organisatie van de FOTY Awards interviewde mij over het ondernemerschap en mijn deelname.

Waarom doe ik mee aan de FOTY Awards?

Ik ben genomineerd door de organisatie van de FOTY Awards en een nominatie is altijd een eer! Ik wil mijzelf blijven uitdagen. Zo heb ik bijvoorbeeld altijd al een keer willen pitchen. Het pitchen lijkt mij moeilijk, maar ik wil het heel graag oefenen. Gewoon door het te doen! Daarnaast heb ik een goed jaar gedraaid, boven mijn verwachtingen. Deze verkiezing is weer een nieuwe ervaring, daar leer ik automatisch van. Wat de uitkomst ook wordt, dit kan een bekroning zijn op dit mooie (eerste) jaar!

Lees hier het hele artikel

Comments


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
bottom of page